Zijn hondenkleding wreed?

Een hond dwingen kleding te dragen is nooit een goed idee en tenzij ze er duidelijk plezier aan beleven, is het wreed. Aan de andere kant is het niet wreed om een hond te dwingen iets te dragen dat een echt voordeel biedt, zoals een regenpak, maar het is aan de eigenaar om het dragen ervan af te dwingen. Sommige honden haten het gevoel van kleding. Honden met een dikke vacht kunnen oververhit raken, dus het is belangrijk dat ze zo „naakt mogelijk” blijven.

Het zou niet alleen kunnen beginnen om de camera die naar buiten komt te associëren met in een ongemakkelijk kostuum worden geduwd, waardoor de hond minder snel gelukkig poseert, maar je zou uiteindelijk je hond wantrouwend tegenover je kunnen maken, en het zou negatief kunnen reageren. Als je hond een hekel heeft aan kleren en je dwingt hem om het te doen, dan is dat wreed, aan de andere kant als je hond het graag doet en de aandacht, dan is het niet wreed. Zelfs als hondenkleding niet nodig is, betekent dat niet dat het aankleden van uw hond verschrikkelijk is. We rapporteren over verhalen over dierenmishandeling, en het bellen van een hond in kledingmisbruik bagatelliseert hoe ernstig daadwerkelijk misbruik is.

Je zou ook een veiligheidsvest zoals het Coyote Vest of K9 Guard kunnen overwegen voor bescherming tegen bedreigingen zoals coyotes, haviken, of zelfs andere, agressievere honden. Het doel is dat uw hond de vacht associeert met veel lekkernijen en deze als iets positiefs beschouwt en niet als iets waar hij bang voor is en waartoe hij gedwongen wordt. Als uw hond tekenen van angst en ongemak vertoont, trek dan geen kleding aan uw hond tenzij het nodig is. Sommige kostuums kunnen ook het vermogen van uw hond om te communiceren met lichaamstaal belemmeren, wat belangrijk is voor honden.

Je wilt je huisdier in een regenjas stoppen die water afbuigt, geen hondenhoodie die het absorbeert. Als je negativiteit krijgt van mensen in de echte wereld, kun je gewoon weglopen of ze uitnodigen om te zien hoe gelukkig en ontspannen je hond is. Echter, er is een andere kant aan dit verhaal die voor enige verwarring kan zorgen, waarbij het gaat om kledingstukken die een tastbaar voordeel bieden voor uw hond - namelijk waterdichte jassen, vesten die helpen bij angst en kleding die is ontworpen om de temperatuur in de winter te reguleren. Ondanks hun protesten iets nuttigs op een hond zetten, zou door ons eenvoudig als 'harde liefde' worden gezien.

Je kunt de hond hem gemakkelijk als minder wreed laten zien door ervoor te zorgen dat ze snoepjes krijgen wanneer hij aan is en dan meteen een wandeling maken. Ga geleidelijk verder met het aanraken van de vacht aan het lichaam van uw hond, voordat u de vacht uiteindelijk voor korte duur aantrekt. Je wilt ook dat het los genoeg zit zodat ze vrij kunnen bewegen zonder zweren te ontwikkelen of anderszins ongemak te veroorzaken, of investeer in hondenkleding die mouwloos is.

Leave Message

All fileds with * are required