Welke maat is groot in hondenkleding?

Gebruik de onderstaande metingen om u te helpen bij het kiezen van de juiste kleding voor een gezonde,. Gebruik de onderstaande metingen om u te helpen bij het kiezen van de juiste kleding voor een gezond, gelukkig huisdier. Als de hond niet de juiste maat heeft gekregen, zal hij zich ongemakkelijk voelen in zijn kleren en zal hij beginnen te vechten of hij ze moet dragen of niet. Sommige honden, zelfs degenen die die extra laag echt nodig hebben om warm te blijven, hebben echt een hekel aan het dragen van kleding en zullen weigeren te lopen of te bewegen in plaats van kleren aan te trekken om ze warm te houden.

U kunt dit vervolgens gebruiken om de hondenmaatgids af te stemmen op uw hond en meer succes te hebben bij het kopen van het juiste ding. Om de perfecte pasvorm te garanderen, meet je rond de nek van je hond en raadpleeg je de onderstaande maattabel van de bandana. Ik besloot deze blog te starten om mijn kennis te delen met mede-hondenbezitters, zodat hun pups een lang en gelukkig leven kunnen leiden. Als je hebt besloten dat je wilt dat je hond kleding draagt, is de volgende stap uitzoeken hoe je hem kunt leren kleding te dragen.

U kunt ook een probleem tegenkomen waarbij de hond misschien een middelgroot ras is, maar zo dik is dat middelgrote kleding niet bij hem past. Als u nadenkt over het extreme bereik in hondenmaten, moet u niet verbaasd zijn dat het een uitdaging kan zijn om iets te vinden dat bij uw hond past. Rassen met extra kleine honden zijn Chihuahuas, bichons, Yorkies, Toy Poedels, Toy Fox Terriers, Papillions en Maltezen. Gemiddeld hebben middelgrote honden een borstomvang tussen 18 en 22 inch, een ruglengte tussen 13 en 17 inch en kunnen ze ergens tussen de 25 en 50 pond wegen.

Het gewichtsbereik voor een hond van een groot ras ligt tussen de 50 en 90 pond, maar sommige grote rassen zullen die max van 90 pond duwen en ruim 100 pond eindigen. Als u bezig bent met het aankleden van uw hond, moet u voordat u begint een hondenmaattabel raadplegen. Kleinere rassen en kortharige honden hebben niet genoeg vacht om ze warm te houden in de koude maanden. Er zijn honden ter grootte van een theekopje die nog kleiner zijn dan dit, dus extra kleine kleding zou te groot voor hen zijn.

Leave Message

All fileds with * are required