Kan hondenkleding helpen bij angst?

Naast het warm houden van je hond, kan kleding ook helpen bij angst. Het gevoel van veiligheid dat afkomstig is van een nauwsluitend vest zoals het Thundershirt kan rustgevend zijn voor angstige honden. De online dierenwinkel van Chewy biedt een verscheidenheid aan hondenstress- en angstproducten die een hond kunnen helpen angst te bestrijden. Hondenangstvesten zijn hulpmiddelen die uw huisdier comfortabel kan dragen en die kunnen helpen hem te kalmeren in een angstwekkende situatie.

Een hondenangstvest werkt door zich om het lichaam van uw hond te wikkelen en te knuffelen. Het verdeelt de druk over de rug en over de zijkanten van de borst van een hond, wat helpt om hem te ontspannen en te kalmeren tijdens het proces. Hondenangstvesten bieden goedkope opties voor de behandeling van hondenangst. Tot voor kort vertrouwden dierenartsen op medicijnen - medicijnen tegen angst en kalmerende middelen die nadelen en bijwerkingen hebben.

Maar nu bevelen sommige dierenartsen het Thundershirt aan - een t-shirt voor honden waarvan de makers beweren dat het de schok van donder en andere angsten met maar liefst 80 procent vermindert. Het kan geen kwaad om een hond in een comfortabele, katoenen of wollen trui te kleden voor winterweer; in feite is het nuttig om stress te verminderen en kleinere rassen warm te houden bij koelere temperaturen. De hond lijkt misschien minder geagiteerd, waardoor de eigenaar de indruk krijgt dat ze een succesvol middel hebben gevonden tegen de angst van hun huisdier; dierengedragsdeskundigen waarschuwen eigenaren van gezelschapsdieren echter voor het verkeerd interpreteren van de kalme houding van hun hond. Wanneer u kleding koopt om uw angstige hond te kalmeren, moet u altijd op zoek gaan naar praktische kleding, die is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

Als u een trui of jas voor uw hond heeft overwogen, maar terughoudend bent om een eigenaar te zijn die zijn huisdieren kleedt, weet dan dat winterkleding voor honden veel voordelen heeft. Het grootste advies dat u moet volgen, is om vesten, t-shirts en jassen te kiezen die perfect passen bij de maat van uw hond. Net als het inbakeren van een baby, is aangetoond dat strak omwikkelde hondenangstvesten ontspanning bevorderen tijdens periodes van hoge stress bij sommige honden. Als uw hond een aangetast of verzwakt immuunsysteem heeft als gevolg van problemen zoals de ziekte van Cushing of hypothyreoïdie, trek dan een trui aan om ervoor te zorgen dat ze niet koud worden, zelfs niet als ze binnen rondhangen.

De Anxiety Wrap is het enige hondenangstvest dat niet alleen druk uitoefent op de romp van een hond, maar ook op hun achterpoten. Als je ooit een hondenbroek, tempo en beven hebt gehad bij het naderen van een van de dagelijkse onweersbuien in Zuid-Florida, heb je waarschijnlijk naar een oplossing gezocht. Bovendien kunnen de grootte en het ras van uw hond bepalen of ze het koud zullen krijgen bij winterse weer en koude temperaturen. Hoewel je andere manieren in combinatie kunt proberen, is een van de meest effectieve manieren om een angstige hond te kalmeren hem aankleden in t-shirts en jassen.

Het wordt geleverd in drie kleuren roze, grijs en blauw en de vijf maten zijn geschikt voor honden van 10 tot 100 pond.

Leave Message

All fileds with * are required