Waar kan ik hondenkleding vinden?

Resultaten 1 - 37 van 1525 · Blader door Petco's brede selectie comfortabele en stijlvolle hondenkleding om de musthaves van elk seizoen te vinden. Hondentruien & Hoodies · Hondenjassen & Jassen · Hondenoverhemden & Tanktops · Reddy. Hondenkleding is belachelijk schattig en als je ze eenmaal aankleedt, lijken ze zo naakt zonder hun draden. Om al deze onnodige incidenten te voorkomen, trekt u gewoon de kleding van uw hond uit wanneer u naar bed gaat, voordat u naar uw werk gaat of een dag het huis uit, of wanneer uw hond buiten uw waakzame oog speelt.

Halsbanden en andere halskleding kunnen krimpen in de droger en uw hond ongemak en allerlei frustraties bezorgen. Leg eerst, terwijl de hond staat, het meetlint over de rug en noteer de afstand van de basis van haar nek tot de basis van haar staart voor een betrouwbare lichaamslengtemeting. De outfits en accessoires van je hond zullen veel slijtage krijgen van middagen spelen in het park, dus het is aan de eigenaar om er daarna goed voor te zorgen. Als uw hond te lang zijn kleren draagt, kunnen ze proberen het heft in eigen handen (of poten) te nemen, wat jullie beiden onnodige stress kan bezorgen, zijn schattige outfit kan verpesten of zelfs een blessure kan oplopen.

Hondentruien en sjaals zijn modieuze en functionele accessoires voor de wintermaanden, maar u moet uw pup nooit onbeheerd achterlaten met kleding aan en ze altijd uitdoen voordat u naar bed gaat. Of je nu een kleine hond hebt zoals Yorkshire Terrier of een middelgrote hond zoals de Franse Bulldog, Boston Terrier, Mopshond of grote rassen zoals Pitbulls, Amerikaanse Bulldogs of Stafford Terriers. Als je wilt dat je hond zijn schattige nieuwe kleding kan dragen, is het belangrijk dat je op de maattabellen let voordat je die bestelling plaatst. Te veel nieuwe geuren kunnen het enthousiasme van uw hond voor zijn kleding beteugelen en ervoor zorgen dat ze aarzelen om ze meer te dragen.

Regen en zout kunnen hard zijn voor de huid en vies na wandelingen, een waterdichte hondenjas en een set hondenpom-pom hoeden kunnen uw hond helpen warm en droog te blijven.

Leave Message

All fileds with * are required