Is het goed voor honden om kleding te dragen?

Zelfs als hondenkleding niet nodig is, betekent dat niet dat het aankleden van uw hond verschrikkelijk is. Elke hond is een individu en eigenaren moeten elke situatie met gezond verstand benaderen en het geluk en comfort van de hond in de voorhoede van hun geest. Voor het grootste deel nee, het is om verschillende redenen geen goed idee om kleding aan uw huisdier te doen. Er zijn een aantal goede redenen en die zal ik behandelen.

Het spreekt bijna voor zich, maar we zullen het toch vermelden, honden kunnen of mogen geen broeken dragen, alleen truien en jassen. Het zou niet alleen kunnen beginnen om de camera die naar buiten komt te associëren met in een ongemakkelijk kostuum worden geduwd, waardoor de hond minder snel gelukkig poseert, maar je zou uiteindelijk je hond wantrouwend tegenover je kunnen maken, en het zou negatief kunnen reageren. Omdat het meestal kleine honden zijn die verkleed zijn, worden ze vaak vergeven voor gedrag dat je fysiek niet kunt met grote honden, zoals bijten of op je springen. Oudere honden en puppy's hebben ook meer kans om de kou te voelen dan een fitte, actieve en gezonde volwassen hond.

Kleinere, lichte rassen, speelgoedrassen en rassen die van nature zeer korte of dunne haarjassen hebben, profiteren van een warme hondentrui voor als ze naar buiten moeten, of om gewoon rond te hangen in huis. Zorg er wel voor dat als je je hond in een vakantie-outfit gaat stoppen, hij comfortabel is om te dragen, hij hem graag aan heeft en dat het niet te omslachtig is. Uw hond kan zich dus in feite buitengewoon ongemakkelijk voelen met de wintertemperaturen die net zo ongemakkelijk zijn als u zou zijn als u zonder kleding naar buiten zou gaan. Ga geleidelijk verder met het aanraken van de vacht aan het lichaam van uw hond, voordat u de vacht uiteindelijk voor korte duur aantrekt.

De hond zou ook beter moeten weten, maar omdat ze niet kunnen praten en afhankelijk zijn, is het gemakkelijker om ze als kind te zien en slecht gedrag te vergeven. Maar hoewel sommige broodnodige accessoires nodig zijn, is de vraag of honden kleding moeten dragen? is nog steeds in controverse verwikkeld. Wat uw reden ook is om verkleed te spelen met uw hond, het is belangrijk om voorzichtig te zijn en wat positieve bekrachtiging te gebruiken, zodat u uw hond niet van streek maakt. Het doel is dat uw hond de vacht associeert met veel lekkernijen en deze als iets positiefs beschouwt en niet als iets waar hij bang voor is en waartoe hij gedwongen wordt.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat dit niet voor elke hond werkt, en het is essentieel om ervoor te zorgen dat als uw hond nerveus is, u het geleidelijk aan het item moet introduceren, wanneer uw hond ontspannen is en in combinatie met veel smakelijke beloningen. Een hond die alleen in kleding wordt achtergelaten, kan proberen eruit te komen en uiteindelijk een shirt om zijn middel te dragen of zijn been uit een armgat te trekken. Aan de kant van de persoon brengen ze gevoel over op een ongepast object en schaden ze hun hond door hem niet als een hond te behandelen.

Leave Message

All fileds with * are required