Waarom dragen kleine honden kleding?

Kleine honden Zeer kleine honden hebben het moeilijker om lichaamswarmte vast te houden, dus ze hebben mogelijk een trui of jas nodig als ze in de winter voor langere tijd buiten zijn. Als uw hond een kortharig ras is of een ras dat oorspronkelijk uit een warm klimaat komt, heeft hij mogelijk ook kleding bij koud weer nodig. Hondenjassen zijn geweldige kledingstukken om de meeste kortharige rassen en kleine honden warm en droog te houden in de winter. Chihuahua's, Labradors, Greyhounds en zelfs Norfolk Terriers zijn vatbaar voor de elementen, dus ze moeten een hondenjas of trui dragen om gelukkig en warm te blijven bij koud weer.

Veel honden vinden het prima om kleding te dragen. Sommigen haten het, stoppen hun staart tussen hun benen, verstoppen zich achter meubels of proberen de outfit op te eten. Trek de kleren uit, begin met een kleiner of lichter item en werk van daaruit verder. Als je ooit hebt gedacht dat een hond er schattig uitziet als je een jas of trui draagt, ben je niet de enige.

Het is niet ongebruikelijk dat mensen honden in kleding kleden, of het nu gaat om een modieus paar slofjes of een hippe tutu. Je hond in kleding aankleden kan een heel persoonlijke beslissing zijn. Het is essentieel om het rustig aan te doen bij het aankleden van uw hond. Laat je hond eerst aan de kleren ruiken om eraan te wennen.

Je kunt ze ook een Bil-Jac-traktatie geven nadat ze interactie hebben gehad met de kleding om hen te helpen deze kledingstukken met positieve aanmoediging te associëren. Laat daarna de kleding op het lichaam van uw hond rusten en blijf hem prijzen en belonen. Het doel hier is om je pup te leren dat kleding volkomen normaal en nuttig is. Wanneer u uw hond aankleedt, wilt u er zeker van zijn dat de kleding niet te strak om zijn nek en ergens op zijn lichaam zit, dat hij vrij en gemakkelijk kan bewegen en dat de kleding geen gevaar oplevert voor hem om te lopen en te springen.

Items die het hoofd van uw hond bedekken, kunnen het voor uw hond moeilijk maken om te zien en te horen, dus let op die problemen. Natuurlijk zijn sommige honden gewoon niet bedoeld als fashionista's. Als uw hond zich niet goed voelt bij kleding of zich ongemakkelijk voelt, probeer dan een andere outfit. Er is een kans dat één kledingstuk gewoon niet geschikt was voor je harige vriend.

Als uw hond gewoon niet past bij outfits, is de kans groot dat uw hond het gewoon niet leuk vindt om kleding te dragen. Dat is ook prima - het is het beste om erachter te komen wat goed is voor uw hond, of dat betekent dat hij graag truien draagt of niet. Houd bij het kiezen van een warme winterjas rekening met je klimaat. Is waterbestendigheid of warmte belangrijker? Esthetiek staat hier niet voorop - comfort en functionaliteit zijn hier van het grootste belang.

Nadat je hebt uitgezocht welke soorten kleding je hond nodig heeft voor warmte, probeer dan een verscheidenheid aan items en zorg ervoor dat de binnenvoering niet over je hond wrijft en zweren veroorzaakt. Neem de afmetingen van uw hond op en raadpleeg eventuele maattabellen voor kleding om een perfecte pasvorm te vinden waar uw harige vriend normaal kan rondrennen en spelen. Hondenschoeisel kan op dezelfde manier de poten beschermen tegen het ijskoude ijs en de sneeuw. Het aankleden van uw honden in laarzen of ander schoeisel helpt niet alleen hun poten te beschermen tegen bevriezing, maar ook tegen snijwonden en schaafwonden veroorzaakt door lopen op steenzout, gekarteld ijs en andere scherpe of behandelde oppervlakken.

Gelukkig zijn er bepaalde soorten hondenkleding die honden kunnen helpen die last hebben van angst. Uw hond kan zich om een aantal redenen angstig voelen - langdurige scheiding van u en andere familieleden, harde geluiden, enz. Er zijn genoeg goede redenen om je hond aan te kleden, maar ze hoeven allemaal niet praktisch te zijn. Hoewel het geen superfunctionele reden is om je huisdier aan te kleden, zien honden er vaak erg vertederend uit als ze gekleed zijn in kleding - vraag het maar aan je vrienden op sociale media.

Naast het warm houden van uw hond, kan kleding ook helpen bij angst. Het gevoel van veiligheid dat afkomstig is van een nauwsluitend vest zoals het Thundershirt kan rustgevend zijn voor angstige honden. De volgende keer dat er een onweersbui in de voorspelling staat, of je stad een grote vuurwerkshow plant, probeer dan een angstvest. Het kan het verschil maken om ervoor te zorgen dat uw hond zich veilig en getroost voelt.

Wauw echt de erg leuke blog, altijd volg ik zo'n soort informatie, omdat ik van een hond hou en altijd bewust ben van haar gezondheid en trendy mode, kreeg ik wat informatie info en trendy product voor mijn hond via online Nandog Pet Gear deze winkel zeer betrouwbaar en biedt allerlei producten voor hond. Honden hebben kleding nodig als het een functie vervult, zoals een trui voor warmte, een verkoelend vest in de warmere maanden en laarzen om te wandelen of te wandelen in de wintermaanden. Kies ook stukken die gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, niets dat u te strak over het hoofd van uw hond hoeft te trekken of die ervoor zorgen dat u of de hond moeite heeft. Ik heb erover nagedacht om kleding voor mijn hond te kopen, maar ik was bang dat het niet goed bij mijn hond zou passen.

Uit een onderzoek bleek dat de meerderheid, bijna tweederde, van de honden zich minstens één keer per jaar verkleedt. Kleinere, lichte rassen, speelgoedrassen en rassen die van nature zeer korte of dunne haarjassen hebben, profiteren van een warme hondentrui voor als ze naar buiten moeten, of om gewoon in huis rond te hangen. De eerste reactie van uw hond zal waarschijnlijk zijn om de kleren uit te schudden of rond te friemelen om ze aan te passen. Een trui of jas kan nuttig zijn tijdens de koude seizoenen, vooral als uw hond terughoudend is om naar buiten te gaan in de sneeuw om zichzelf te ontlasten, maar ook als u de neiging heeft om het interne verwarmingssysteem van uw huis laag te houden, in plaats daarvan afhankelijk van dekens en truien voor uw menselijke bewoners.

Als uw hond een ziekte heeft zoals de ziekte van Cushing, kan dit zijn vacht aantasten, waardoor hij zich koud kan voelen, binnen of buiten. Voor honden met dunne of lichte bontjassen is de strenge kou van bepaalde klimaten gewoon niet beheersbaar zonder een goede jas of trui. Voor normaal dagelijks gebruik is het echter naakt of kragen of harnassen ???? Maar ik heb veel foto-ideeën die zich beginnen te ontwikkelen waarbij Bella, Terra,% 26 Kronos kleding draagt. .

Leave Message

All fileds with * are required