Waar kan ik hondenkleding kopen?

Resultaten 1 - 37 van 1525 · Blader door Petco's brede selectie comfortabele en stijlvolle hondenkleding om de musthaves van elk seizoen te vinden. Hondentruien & Hoodies · Hondenjassen & Jassen · Hondenoverhemden & Tanktops · Reddy. Sommige honden vinden het echter leuk om kleding te dragen, en het kan een leuke manier zijn om je pup op te warmen bij koelere temperaturen. Neem altijd een maat groter als uw hond tussen twee maten in zit, en zorg ervoor dat kleding niet te strak of te los zit.

Dit lichte hondenjack heeft reflecterende strepen en handgrepen aan de bovenkant zodat u uw hond gemakkelijk in veiligheid kunt trekken. Chewy heeft ook een verscheidenheid aan hondentops, hondenjassen & jassen, hondenjurken, honden PJ's, sportkleding voor honden, hondenlaarzen, hondenkostuums, en andere hondenaccessoires. WeatherBeeta Windbreaker 420D Deluxe hondenjas is ook winddicht en doet ook dienst als harnas, en bedekt zelfs de buik om hem warm te houden. Sommige honden hebben kleding nodig om warm te blijven bij koelere temperaturen, vooral als ze ouder zijn, ziek zijn of een dunnere vacht hebben.

Zorg ervoor dat u uw hond niet onbeheerd achterlaat tijdens het dragen van kleding, vooral als hij er nog steeds aan went om het te dragen. Als je pup graag op de boot gaat of de kapitein van de kajak is, zorg er dan voor dat hij klaar is met het Outward Hound PupSaver Ripstop Dog Life Jacket. Houd uw hond in de gaten op tekenen dat hij het koud heeft en praat met uw dierenarts over passende maatregelen tijdens activiteiten bij koud weer. En dit geldt niet alleen voor mensen die je kent, die uitgedoste honden waar we het over hebben, van pups die jassen dragen om puur functionele redenen tot harige vrienden die gewoon doden op de afdeling accessoires.

Leave Message

All fileds with * are required