Waarom houden honden van kleding?

Honden zijn producten van hun omgeving, en als ze geconditioneerd en ongevoelig zijn voor het dragen van kleding, genieten ze meestal van de aandacht en avonturen die daarmee gepaard gaan. Honden die niet gewend zijn kleding te dragen, vinden ze meestal niet leuk. Veel honden vinden het prima om kleding te dragen. Sommigen haten het, stoppen hun staart tussen hun benen, verstoppen zich achter meubels of proberen de outfit op te eten.

Trek de kleren uit, begin met een kleiner of lichter item en werk van daaruit verder. Naast het warm houden van je hond, kan kleding ook helpen bij angst. Het gevoel van veiligheid dat afkomstig is van een nauwsluitend vest zoals het Thundershirt kan rustgevend zijn voor angstige honden. De volgende keer dat er een onweersbui in de voorspelling staat, of je stad een grote vuurwerkshow plant, probeer dan een angstvest.

Het kan het verschil maken om ervoor te zorgen dat uw hond zich veilig en getroost voelt. Afgezien van de functionele redenen waarom honden een jas of trui moeten dragen, is er nog een enorme bonusreden waarvan mijn honden hebben geprofiteerd. Tenzij uw hond gewend is om leuke, modieuze kleding te dragen, moet u langzaam beginnen en hem eraan laten wennen. Zorg ervoor dat de kleding niet te strak of te los zit, anders verslaat u het doel en kan uw hond erg ongemakkelijk maken.

Van alle mensen die ik tijdens mijn carrière in de huisdierenindustrie heb ontmoet, is de meerderheid van de hondenouders die kleren aan hun huisdieren trekken super liefdevol, vriendelijk en hondenliefhebbers van de hoogste orde. De groeiende focus op een marketing- en mediaperspectief op de band tussen mensen en dieren trekt nichesectoren aan die meestal gericht zijn op mensen, onlangs kocht ik online een designer hondenkleding voor mijn huisdier bij de Posh Puppy-boetiek en deze winkel ook zeer goede winkels voor designeraccessoires voor huisdieren. Ik moet mijn hond nog zien zorgen maken over wat er net is gebeurd, of in paniek raken over iets dat morgen gebeurt. Ik vond het leuk dat je zei dat een ding om te overwegen wanneer je op zoek bent naar kleding voor je hond, is ervoor te zorgen dat je eerst hun maten correct meet.

IJzige omstandigheden kunnen hun poten verslijten, en pootwas kan maar zoveel doen om honden te beschermen tegen gezouten trottoirs. Een hond kan dus zijn of haar angst manifesteren door simpelweg te blaffen of hij kan extreem, ongezond gedrag vertonen. Ze kunnen uiteindelijk een aantal zeer nuttige functies vervullen, terwijl uw hond er tijdens het proces extra schattig uitziet. Kleding is misschien geen noodzaak in het leven van de meeste honden, maar ze mogen ook niet volledig worden afgekeurd.

Kronos houdt echt van de nauwsluitende hondenoutfits met bont (iedereen draagt hondenshirts na een bad om warm te blijven). Dit betekent beginnen met een bandana en als de hond dit toestaat en er een minuut of twee mee rondloopt, beloon hem dan en prijs hem alsof hij net een hondenshow heeft gewonnen. Mijn hond was zo gewend aan kleding, hij knipperde nooit met een wimper toen hij tijdens zijn postopperiode een „cover me” -outfit uit één stuk droeg.

Leave Message

All fileds with * are required