Waarom dragen honden kleding?

Veel honden vinden het prima om kleding te dragen. Sommigen haten het, stoppen hun staart tussen hun benen, verstoppen zich achter meubels of proberen de outfit op te eten. Trek de kleren uit, begin met een kleiner of lichter item en werk van daaruit verder. Naast het warm houden van je hond, kan kleding ook helpen bij angst.

Het gevoel van veiligheid dat afkomstig is van een nauwsluitend vest zoals het Thundershirt kan rustgevend zijn voor angstige honden. De volgende keer dat er een onweersbui in de voorspelling staat, of je stad een grote vuurwerkshow plant, probeer dan een angstvest. Het kan het verschil maken om ervoor te zorgen dat uw hond zich veilig en getroost voelt. De meeste honden hebben geen kleding nodig, maar het is leuk om ze aan te kleden in schattige outfits, of het nu is om een foto te maken of een speciale gebeurtenis te vieren.

Maar vinden honden het echt leuk om kleding te dragen? Het korte antwoord is zowel ja als nee. Honden zijn producten van hun omgeving, en als ze geconditioneerd en ongevoelig zijn voor het dragen van kleding, genieten ze meestal van de aandacht en avonturen die daarmee gepaard gaan. Honden die niet gewend zijn kleding te dragen, vinden ze meestal niet leuk. Elke hond is een individu en eigenaren moeten elke situatie met gezond verstand benaderen en het geluk en comfort van de hond in de voorhoede van hun geest.

Daarom moet je waakzaam zijn; zodra uw hond te veel water begint te drinken of iets te vaak zijn tong uithangt, moet u zijn kleding uitdoen. Ga geleidelijk verder met het aanraken van de vacht aan het lichaam van uw hond, voordat u de vacht uiteindelijk voor korte duur aantrekt. Maar onze honden zijn onze kinderen en we willen dat ze er dope uitzien, zelfs als dat betekent dat ze alle aandacht krijgen. Voor normaal dagelijks gebruik is het echter naakt of kragen of harnassen ???? Maar ik heb veel foto-ideeën die zich beginnen te ontwikkelen waarbij Bella, Terra,% 26 Kronos kleding draagt.

Als een hond bijvoorbeeld de kou voelt en een jas moet dragen, is het belangrijk om uw pup er geleidelijk aan te laten wennen. Ik heb mijn andere honden nooit anders gekleed dan voor een speciale gelegenheid, zoals een belangrijke voetbalwedstrijd, ik haat hondenkleding. Ik koos voor een „onesie voor soorten honden tijdens postoperatief herstel - van de mensen van Tulane's Closet. Hoewel schattige Halloween-kostuums en hondenfeestjurken geen benodigdheden zijn voor uw hond, zijn er bepaalde omstandigheden waarin kleding belangrijk kan zijn voor uw hond om te dragen.

Als uw hond zich op enig moment ongemakkelijk voelt of als u te snel beweegt, moet u een stap teruggaan en meer tijd doorbrengen in dit stadium voordat u verder gaat. Een vacht moet de juiste maat hebben voor uw hond; u wilt niet dat deze wrijft en pijn of irritatie veroorzaakt of struikelgevaar oplevert. Ik kreeg mijn hond toen ik ongeveer 8 maanden oud was en kreeg al snel fleece hondenslofjes en een winterharde jas om haar te helpen omgaan met de winter. Ik vond het leuk dat je zei dat een ding om te overwegen wanneer je op zoek bent naar kleding voor je hond, is ervoor te zorgen dat je eerst hun maten correct meet.

Chihuahua's, Labradors, Greyhounds en zelfs Norfolk Terriers zijn gevoelig voor de elementen, dus ze moeten een hondenjas of trui dragen om gelukkig en warm te blijven bij koud weer. Als je een gevoelige, verlegen of ongeduldige hond hebt, is het waarschijnlijk niet het beste idee om kleren aan te trekken.

Leave Message

All fileds with * are required