Is het veilig voor honden om kleding te dragen?

Het kan geen kwaad om uw hond kleding aan te trekken. Veel honden zijn genetisch niet geschikt voor omgevingen waarin ze zich bevinden. Voor het grootste deel nee, het is om verschillende redenen geen goed idee om kleding aan uw huisdier te doen. Er zijn een aantal goede redenen en die zal ik behandelen.

Veel honden vinden het prima om kleding te dragen. Sommigen haten het, stoppen hun staart tussen hun benen, verstoppen zich achter meubels of proberen de outfit op te eten. Trek de kleren uit, begin met een kleiner of lichter item en werk van daaruit verder. Het spreekt bijna voor zich, maar we zullen het toch vermelden, honden kunnen of mogen geen broeken dragen, alleen truien en jassen.

In een kamer zijn waar naalden om pijn te stoppen in een hond worden geïnjecteerd, is een surrealistische en levensveranderende ervaring. Ga geleidelijk verder met het aanraken van de vacht aan het lichaam van uw hond, voordat u de vacht uiteindelijk voor korte duur aantrekt. Het zou niet alleen kunnen beginnen om de camera die naar buiten komt te associëren met in een ongemakkelijk kostuum worden geduwd, waardoor de hond minder snel gelukkig poseert, maar je zou uiteindelijk je hond wantrouwend tegenover je kunnen maken, en het zou negatief kunnen reageren. Van comfortabele bedden tot de zachtste knuffels, verzorgingsdiensten, accessoires en natuurlijk hondenkleding.

Een vacht moet de juiste maat hebben voor uw hond; u wilt niet dat deze wrijft en pijn of irritatie veroorzaakt of struikelgevaar oplevert. Ik moet mijn hond nog zien zorgen maken over wat er net is gebeurd, of in paniek raken over iets dat morgen gebeurt. Van alle lessen die honden me mijn hele leven hebben geleerd, is het grootste dat leven in het moment is waar het in het leven om draait. Ik kreeg mijn hond toen ik ongeveer 8 maanden oud was en kreeg al snel fleece hondenslofjes en een winterharde jas om haar te helpen omgaan met de winter.

Begin met het plaatsen van de vacht ergens in het volle zicht van de hond waar hij het item uit eigen vrije wil kan onderzoeken. Ze houdt van haar kleren en kijkt naar andere honden zonder kleren alsof ze gek zijn geworden, het is gewoon klasseloos. Kies ook stukken die gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, niets dat je te strak over het hoofd van je hond hoeft te trekken of waar jij of de hond moeite mee heeft. Van alle mensen die ik tijdens mijn carrière in de huisdierenindustrie heb ontmoet, is de meerderheid van de hondenouders die kleren aan hun huisdieren trekken super liefdevol, vriendelijk en hondenliefhebbers van de hoogste orde.

Ik heb erover nagedacht om kleding voor mijn hond te kopen, maar ik was bang dat het niet goed bij mijn hond zou passen.

Leave Message

All fileds with * are required