Waarom stelen honden mijn kleren?

Honden stelen wasgoed omdat ze van zachte dingen houden Bepaalde texturen zoals vloeipapier, zachte stoffen en papier zullen bepaalde honden altijd aanspreken. Er wordt aangenomen dat honden zachte dingen kauwen omdat het een natuurlijk instinct is, en dat die zachte texturen veel lijken op het gevoel van kauwen op bont% 26 veren. Hoe verhoudt dit zich tot de wasdiefstal van uw puppy? De echte boosdoener is de geur van feromonen die je vuile was bedekken. Alle zoogdieren, inclusief mensen, bezitten zweetklieren die bekend staan als apocriene klieren.

Deze klieren geven feromonen af die uw pup onweerstaanbaar vindt en omdat het hen via hun verbeterde reukvermogen allerlei informatie over u vertelt. Je zweterige kleding kan je puppy niet alleen vertellen over je leeftijd, geslacht en humeur, maar ook of je menstrueert of dat je seks hebt gehad. Zoek in onze database met meer dan 8821 berichten met up-to-date informatie van onze experts en dierenartsen. De meest voorkomende reden dat honden dol zijn op onze vuile was, is simpelweg dat het hen aan ons herinnert.

Hun reukvermogen is buitengewoon krachtig, en omringd zijn door onze persoonlijke geur geeft hen een gevoel van comfort en veiligheid. Om deze reden kiezen veel hondenliefhebbers ervoor om een gebruikt kledingstuk voor hun pup te leveren in tijden van stress, zoals autoritten, boarden of krattraining. Hoewel deze oefening grote verlichting kan bieden bij verlatingsangst, zorg ervoor dat u het item veilig in een speciaal ontworpen speeltje zoals de Comfort Cuddler stopt om gevaar voor eten of verstikking te voorkomen. Sommige honden hebben de neiging om wasgoed te stelen omdat ze van zachte dingen houden.

Bepaalde texturen, zoals zachte stoffen en vloeipapier, zullen bepaalde honden aanspreken. Mensen geloven dat honden op gladde dingen kauwen omdat het een instinct is, en de zachte texturen lijken op dat gevoel van kauwen op veren en vacht. Honden voelen zich goed bij het kauwen van zachte dingen, vooral jonge puppy's die tandjes krijgen. Maar als er een kans is dat uw hond op uw kleding kauwt of opeet, moet u dit gedrag stoppen.

Als een hond niet genoeg fysieke of mentale stimulatie krijgt, kan zijn gedrag destructief worden. Honden kunnen zich niet vervelen, dus gaan ze op zoek naar iets om te doen om zichzelf te vermaken. Niet alle honden zijn destructief, maar degenen die dat wel zijn, kunnen per ongeluk een vreemd materiaal inslikken en gevaarlijke of zelfs dodelijke obstakels veroorzaken. Aangezien deze omstandigheden erger kunnen worden, raden dierenartsen aan dat eigenaren medische hulp inroepen bij deskundigen zodra ze vermoeden dat de hond kleding heeft geconsumeerd.

Als je blijft schreeuwen en de hond achtervolgen, zul je de hond waarschijnlijk defensief en bang maken of zelfs het achtervolgingsspel promoten. Het is een beetje vies om over na te denken, maar honden kunnen zich richten op sommige van je meer persoonlijke kledingartikelen vanwege de geur die je achterlaat. Dit is waar je hond wint omdat het hem enthousiast maakt en het lijkt alsof je met hem speelt. Zelfs als je al veel speelgoed voor je hond hebt, overweeg dan om nieuwe te kopen als ze al een tijdje bestaan.

Als je je kleren op de grond gooit of ze laat waar ze gemakkelijk toegankelijk zijn, kan je hond zelfs denken dat je ze daar als een soort cadeau hebt achtergelaten. Als dit dezelfde reden is waarom honden het doen, dan kan het zijn dat je pup gewoon naar jou wil ruiken als een manier om je dichter bij je te voelen, nog steeds vies, maar best wel lief. Eerst en vooral is het belangrijk op te merken dat uw hond niet kwaadaardig is wanneer hij uw favoriete luxe stropdas pakt in plaats van uw koopjesbak.

Leave Message

All fileds with * are required