Wie dragen dogtags?

Burgers kunnen legaal dogtags dragen. Toch kan een poging om de dogtags te gebruiken voor persoonlijk gewin worden beschouwd als een daad van gestolen moed, wat strafbaar is. Toch kan een poging om de dogtags te gebruiken voor persoonlijk gewin worden beschouwd als een daad van gestolen moed, wat een strafbaar feit is. Sommige veteranen en actieve militaire leden vinden het misschien respectloos, terwijl het anderen niet kan schelen.

Wacht even en probeer het opnieuw. Omdat dogtags worden gebruikt voor identificatiedoeleinden, moeten soldaten in actieve dienst ze te allen tijde dragen in het veld, in een vliegtuig of in het buitenland. Op die momenten moeten hondenlabels om de nek worden gedragen. Er zijn geen juridische implicaties tegen het dragen van dogtags.

Als u er echter voor kiest om dogtags te dragen, moet u niet proberen om enige vorm van onderscheiding of prestige te krijgen, of met als enig doel anderen te bedriegen. Of het nu gaat om een korting van een populair hotel voor militaire militairen en vrouwen, specifiek een gratis maaltijd voor dierenartsen, of maatschappelijk prestige, geen van hen is wettig omdat u in strijd zou zijn met de Stolen Valor Act. Militaire dogtags zijn van groot belang bij de identificatie van soldaten in het leger. Het belangrijkste doel van de militaire dogtags is om soldaten te identificeren die gewond of gedood zijn terwijl ze in actie zijn.

Deze dogtags worden aan de soldaten toegekend als vervanging van de plastic bedrukte identiteitskaarten vanwege hun weerstand tegen barre weersomstandigheden en duurzaamheid. Over het algemeen krijgt elke soldaat twee dogtags toegewezen. Een van hen wordt als ketting in de nek gedragen en de andere wordt in de schoenen van de soldaat gehouden. Als zodanig mogen leden van het leger, evenals die van het grote publiek, het niet vriendelijk opvatten als burgers dogtags dragen.

Dit bedrijf heeft ook zeer langlopende overheidscontracten en is een van de meest vertrouwde bedrijven in de fabrikant van embossers voor hondenlabels. Sommige mensen dragen dogtags als middel om hun dierbaren te herinneren die het leven hebben verloren tijdens de militaire dienst. De informatie die op de dogtags wordt weergegeven, helpt bij het identificeren van de overblijfselen van de soldaat, zodat ambtenaren passende maatregelen kunnen nemen. Wanneer een soldaat sterft tijdens de dienst, bevatten de dogtags informatie die helpt om het lichaam gemakkelijk te identificeren en de recordsystemen te activeren om te helpen bij het informeren van de nabestaanden en het regelen van uw zaken.

Dus het antwoord op de vraag, waarom twee dogtags, was voor het grootste deel dezelfde redenering voor het uitgeven van twee dogtags in Korea. Burgers kunnen op hun eigen gemak dogtags dragen, zolang dit niet in strijd is met de lokale wetten op het openbaar fatsoen. Het bleef populair worden onder de massa, en nu kunnen militairen, evenals burgers, dogtags dragen, hoewel er een verschil is tussen militaire en civiele dogtags. Amerikaanse burgers kunnen echter dogtags dragen op elke manier die ze willen, zolang ze er maar geen voordelen uit proberen te halen.

Tegenwoordig zijn er veel geavanceerde soorten machines die de mogelijkheid bieden om automatisch dogtags te printen. Als u ervoor kiest om ze dagelijks te dragen, kunt u betrokken raken bij een ongeval waarbij de persoonlijke informatie op de dogtags door EMT's als uw eigen informatie kan worden aangezien, wat behoorlijk schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Traditioneel werden dogtags om de nek gedragen of in de gevechtslaarzen van de soldaat geregen tijdens militaire operaties en in gevechtszones. Eeuwen later, na de uitvinding en het gebruik ervan in het Amerikaanse leger, droegen Chinese soldaten in de opstand van Taipei dog tags als houten riemlabel.

Leave Message

All fileds with * are required