Welke hondenkleding?

Om al deze onnodige incidenten te voorkomen, trekt u gewoon de kleding van uw hond uit wanneer u naar bed gaat, voordat u naar uw werk gaat of een dag het huis uit, of wanneer uw hond buiten uw waakzame oog speelt. Te veel nieuwe geuren kunnen het enthousiasme van uw hond voor zijn kleding beteugelen en ervoor zorgen dat ze aarzelen om ze meer te dragen. Met zoveel schattige en limited edition designer hondenkleding beschikbaar, is het gemakkelijk dat er iets in je winkelwagentje terechtkomt voordat je de kans hebt gehad om te controleren of je de juiste maat hebt besteld. Of je nu een kleine hond hebt zoals Yorkshire Terrier of een middelgrote hond zoals de Franse Bulldog, Boston Terrier, Mopshond of grote rassen zoals Pitbulls, Amerikaanse Bulldogs of Stafford Terriers.

Als je wilt dat je hond zijn schattige nieuwe kleding kan dragen, is het belangrijk dat je op de maattabellen let voordat je die bestelling plaatst. Je zou in de verleiding kunnen komen om op de wasdag een lading hondenblindgangers met je kleren in te gooien, maar als je goed voor je hondenkleding wilt zorgen en duurzame kwaliteit wilt garanderen, hebben hun items een beetje speciale aandacht nodig. Leg eerst, terwijl de hond staat, het meetlint over de rug en noteer de afstand van de basis van haar nek tot de basis van haar staart voor een betrouwbare lichaamslengtemeting. De outfits en accessoires van je hond zullen veel slijtage krijgen van middagen spelen in het park, dus het is aan de eigenaar om er daarna goed voor te zorgen.

Als uw hond te lang zijn kleren draagt, kunnen ze proberen het heft in eigen handen (of poten) te nemen, wat jullie beiden onnodige stress kan bezorgen, zijn schattige outfit kan verpesten of zelfs een blessure kan oplopen. SPARK PAWS ontwerpt ook een verscheidenheid aan hondentruien, hondenjassen & jassen, hondenaccessoires, hondentuigen en hondenkettingen. Halsbanden en andere halskleding kunnen krimpen in de droger en uw hond ongemak en allerlei frustraties bezorgen. Hondenkleding is belachelijk schattig en als je ze eenmaal aankleedt, lijken ze zo naakt zonder hun draden.

Leave Message

All fileds with * are required