Hoe koop je kleding voor je hond?

Elke portie moet als gegoten zitten. Anders zal uw hond uiteindelijk kronkelen, poten of zelfs aan de kleding knijpen. Kies ook kleding die niet voorbij de taille gaat, anders loop je het risico ze vuil te maken wanneer ze hun zaken moeten doen. Laten we eerst beginnen met het soort kleding dat het populairst is, hondenjassen.

Ja, we zeiden het hier, jassen voor honden zijn niet alleen gunstig (afhankelijk van waar je woont), maar ze beschermen ook de vacht en lichaamstemperatuur van je hond tegen de extreme kou, of het nu gaat om klimaten of niveaus onder het vriespunt wat dat betreft die problemen kunnen veroorzaken die kunnen leiden tot rillingen, koorts Dezelfde symptomen die mensen ervaren wanneer ze te lang in de kou worden buitengesloten. Het is bekend dat bevriezing veel voorkomt bij zowel mensen als honden en overmatige blootstelling aan kou kan extreme onderkoeling veroorzaken, vooral honden met minder haar. Hoewel sommige hondenbezitters denken dat het aankleden van hun huisdieren een belachelijk idee is, dient hondenkleding een hoger doel. Uw inventaris kan tot een minimum worden beperkt als u online opereert of als u uw eigen kleding naait voor aangepaste bestellingen.

hondenkleding verbetert niet alleen het uiterlijk van uw hond en maakt hem nog schattiger, maar ze beschermen hem ook tegen kou. Als je items gaat maken in plaats van te kopen en door te verkopen, moet je ook talent hebben voor huisdierenmode, kledingontwerp en naaien. Als je alleen kleding gebruikt om je hond er beter uit te laten zien dan wat hij er al uitziet, ga dan voor 100% katoen. Volgens dit Forbes-artikel is de marge op menselijke kleding van groothandel tot detailhandel 100 procent.

Hondenkleding verbetert niet alleen het uiterlijk van uw hond en maakt hem nog schattiger, maar ze beschermen hem ook tegen kou. Het oprichten van een juridische zakelijke entiteit zoals een LLC of bedrijf beschermt u tegen het feit dat u persoonlijk aansprakelijk wordt gesteld als uw dierenkledingwinkel wordt aangeklaagd. Uw hond moet comfortabel zijn in wat hij draagt, dus kies kleding gemaakt van stoffen die de vacht niet uittrekken of die uw hond geen irritaties veroorzaken. Koop geen glanzende of glinsterende kleding voor uw hond, omdat uw huisdier het misschien probeert op te eten, of wordt misschien gewoon afgeleid door alle glinstering eromheen.

Als uw hond een groot ras is, zoals een Duitse Dog of een Mastiff, dan moet u kleding kiezen die speciaal is gemaakt voor grote honden. Kleding geeft uw huisdieren een veilig gevoel, houdt ze kalm, kan ze troosten en helpen angst te overwinnen. Het is belangrijk om het merkimago en de reputatie van de fabrikant te controleren bij het kopen van kleding voor uw huisdieren. Als de kleding te los zit, zal uw hond zich er ongemakkelijk in voelen en zal hij zeker struikelen en vallen, en als ze te strak zitten, zal uw huisdier zich verstikt voelen.

Als uw hond ouder is, gewend is kleding te dragen en niet probeert dingen van zijn kleren te trekken, dan is het logisch om kleding te kopen die dichtgeknoopt is.

Leave Message

All fileds with * are required