Waarom dragen honden geen kleding?

Sommigen haten het, stoppen hun staart tussen hun benen, verstoppen zich achter meubels of proberen de outfit op te eten. Trek de kleren uit, begin met een kleiner of lichter item en werk van daaruit verder. Naast het warm houden van je hond, kan kleding ook helpen bij angst. Het gevoel van veiligheid dat afkomstig is van een nauwsluitend vest zoals het Thundershirt kan rustgevend zijn voor angstige honden.

De volgende keer dat er een onweersbui in de voorspelling staat, of je stad een grote vuurwerkshow plant, probeer dan een angstvest. Het kan het verschil maken om ervoor te zorgen dat uw hond zich veilig en getroost voelt. Het spreekt bijna voor zich, maar we zullen het toch vermelden, honden kunnen of mogen geen broeken dragen, alleen truien en jassen. Kleding is om verschillende redenen niet goed voor je huisdier.

Een reden is dat ze je huisdier zullen schuren. Waar een mens een jeuk onder zijn kleren kan krabben of aanpassen, kan een hond dat niet. Stel je voor dat je ondergoed de hele dag vastgeklemd was en je ze niet kon aanpassen. Bijna alle dieren kunnen kleding dragen, maar slechts een paar van hen genieten ervan.

Sommige dieren en huisdieren vinden het prima om kleding te dragen en zich te verkleden, terwijl anderen geïrriteerd raken als hun baasjes beweren dat ze er een dragen. Oudere honden en honden met weinig vacht vinden een wintertrui misschien nuttig, maar alleen als ze hem graag dragen. Kronos houdt echt van de nauwsluitende hondenoutfits met bont (iedereen draagt hondenshirts na een bad om warm te blijven). Ik heb mijn andere honden nooit anders gekleed dan voor een speciale gelegenheid, zoals een belangrijke voetbalwedstrijd, ik haat hondenkleding.

Ik ga niet iedereen die kleding op hun honden in deze groep doet categorisch knobbelen, maar ik denk dat een overgrote meerderheid van de mensen die hun honden aankleden, het doet omdat ze ze zien als kindervervanger. Buster is geen grote fan van kleding, maar als de gelegenheid erom vraagt, zal hij toegeven en iets dragen. Uw hond kan zich dus in feite buitengewoon ongemakkelijk voelen met de wintertemperaturen die net zo ongemakkelijk zijn als u zou zijn als u zonder kleding naar buiten zou gaan. Houd er rekening mee dat zelfs als je een hond hebt met een minimale vacht, je hem nog steeds niet moet dwingen iets te dragen dat ze niet leuk vinden.

Dieren dragen geen kleding omdat ze die niet nodig hebben, en hoewel ze er een willen, kunnen ze niet naaien en een kledingstuk maken. Als je een nieuwe hond hebt die je nog niet volledig vertrouwt, kan het proberen om hem te dwingen zich aan te kleden je relatie schaden. Voor normaal dagelijks gebruik is het echter naakt of kragen of harnassen ???? Maar ik heb veel foto-ideeën die zich beginnen te ontwikkelen waarbij Bella, Terra,% 26 Kronos kleding draagt. Waar het op neerkomt? Als je hond graag een hoed draagt voor een snelle foto om je te amuseren (en je Instagram-game te verbeteren), is dat geweldig.

Als uw hond allergieën of een huidaandoening heeft, wilt u hem misschien een comfortabele trui of shirt geven zodat hij niet jeukt. Ik kreeg mijn hond toen ik ongeveer 8 maanden oud was en kreeg al snel fleece hondenslofjes en een winterharde jas om haar te helpen omgaan met de winter. Hij heeft er geen probleem mee om kleding te dragen, en ik geloof dat het komt omdat hij al op jonge leeftijd kleding begon te dragen. Hoe warm uw hond zichzelf fysiek kan houden, hangt af van zijn ras, grootte en zelfs leeftijd, maar als hij gewoon geen zware haarvacht heeft, is er maar zoveel opkrullen dat hij kan doen om warmte te besparen.

Zorg er bij het uitkiezen van kleding voor uw hond voor dat ze niet beperkend zijn en dat uw hond een volledig bewegingsbereik heeft.

Leave Message

All fileds with * are required