Waarom zouden honden kleding moeten dragen?

Bescherm vacht en huid In plaats van of als aanvulling op insectenspray, trek je hondje aan in een insectenwerend shirt voor maximale bescherming. Kleding voorkomt ook dat bramen, vuil, allergenen en ander natuurlijk afval in de vacht van uw hond terechtkomen. Dit maakt het baden en verzorgen zoveel gemakkelijker en helpt je huis schoon te houden. Hondenjassen zijn geweldige kledingstukken om de meeste kortharige rassen en kleine honden warm en droog te houden in de winter.

Chihuahua's, Labradors, Greyhounds en zelfs Norfolk Terriers zijn vatbaar voor de elementen, dus ze moeten een hondenjas of trui dragen om gelukkig en warm te blijven bij koud weer. Veel honden vinden het prima om kleding te dragen. Sommigen haten het, stoppen hun staart tussen hun benen, verstoppen zich achter meubels of proberen de outfit op te eten. Trek de kleren uit, begin met een kleiner of lichter item en werk van daaruit verder.

Naast het warm houden van uw hond, kan kleding ook helpen bij angst. Het gevoel van veiligheid dat afkomstig is van een nauwsluitend vest zoals het Thundershirt kan rustgevend zijn voor angstige honden. De volgende keer dat er een onweersbui in de voorspelling staat, of je stad een grote vuurwerkshow plant, probeer dan een angstvest. Het kan het verschil maken om ervoor te zorgen dat uw hond zich veilig en getroost voelt.

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van kleding voor uw hond. Zorg er eerst voor dat u uw hond opmeet en kledingstukken van de juiste maat kiest. Kleding die te strak zit, kan ongemakkelijk en mogelijk gevaarlijk zijn, terwijl te losse kleding eraf kan vallen of eraan vast kan komen te zitten. Er zijn redenen waarom honden ook geen kleding zouden moeten dragen.

Sommige mensen zijn van mening dat de redenen om geen kleding te dragen opwegen tegen de redenen waarom honden kleding moeten dragen. Het spreekt bijna voor zich, maar we zullen het toch vermelden, honden kunnen of mogen geen broeken dragen, alleen truien en jassen. Als uw hond een ziekte heeft zoals de ziekte van Cushing, kan dit zijn vacht aantasten, waardoor hij zich koud kan voelen, binnen of buiten. Let op - Het is verontrustend om te denken dat uw hond ooit het gevoel zou krijgen dat hij niet genoeg aandacht krijgt, maar als ze verkleden hebben geassocieerd met het zien van meer ophef van mensen, kan het iets zijn waar ze op gedijen.

Hij heeft er geen probleem mee om kleding te dragen, en ik geloof dat het komt omdat hij al op jonge leeftijd kleding begon te dragen. Sommige mensen zeggen dat ze hun honden graag aankleden in schattige outfits, terwijl anderen het wreed en onnodig vinden. De groeiende focus op een marketing- en mediaperspectief op de band tussen mensen en dieren trekt nichesectoren aan die meestal gericht zijn op mensen, onlangs kocht ik online een designer hondenkleding voor mijn huisdier bij de Posh Puppy-boetiek en deze winkel ook zeer goede winkels voor designerhuisdieren accessoires. Sommige buitenjassen zijn gemaakt met haken om een riem aan te bevestigen, maar ze zijn bedoeld om alleen onder direct toezicht te worden gedragen en moeten worden verwijderd zodra de hond aan haar lot is overgelaten.

Voor elke keer dat mijn honden kleren dragen, krijgen ze 10 runs in het park, ravotten in de modder, spelsessies in overvloed, wandelen door de buurt, uitstapjes naar de traktatiewinkel en een-op-een tijd met mij die plezier heb. Honden hebben kleding nodig als het een functie vervult, zoals een trui voor warmte, een verkoelend vest in de warmere maanden en laarzen om te wandelen of te wandelen in de wintermaanden. Honden die de neiging hebben om kortgeknipt haar te hebben, zoals poedels, die dik haar kunnen krijgen, maar die eigenaren de neiging hebben kort te houden om matten te voorkomen, moeten ook een trui krijgen om ze tegen zeer lage temperaturen te beschermen. Als u een buitenmens bent en uw hond graag meegaat wanneer u het huis verlaat, is een hondenjas handig voor uw huisdier.

Reddingsvesten zijn vooral handig voor honden die geen sterke zwemmers zijn, en voor rassen met een korte neus zoals mopshonden en buldoggen die moeite hebben om het hoofd boven water te houden. Een hondenliefhebber van de hoogste orde is hoe Gayle King Carol Bryant introduceerde toen ze met haar Cocker Spaniel verscheen op de Gayle King-show van Oprah Radio om honden te schotelen. De Siberische Husky-, Malamute- en Sint-Bernardrassen zijn allemaal uitstekende voorbeelden van honden die perfect geschikt zijn voor koude temperaturen, terwijl de Chihuahua, Greyhound en vele terrier- en pinscherrassen goede voorbeelden zijn van honden die het goed zouden doen met een beetje extra buitenisolatie. .

Leave Message

All fileds with * are required