Hoe hondenkleding te meten?

Neem een zacht meetlint en plaats het ene uiteinde aan de basis van de nek van uw hond en meet tot aan de basis van zijn staart. Gebruik deze maat om erachter te komen welke kledingmaat je voor ze moet kopen, of gebruik het om zelf unieke kleding te maken. Neem een meting langs de achterkant vanaf de nek, net onder de kraag tot aan de basis van de staart. Lengte - Meet uw hond vanaf de basis van de halsband tot de basis van de staart voor de lengte.

Dit voorkomt dat de trui of vacht het lichaam van uw hond slechts gedeeltelijk bedekt. Deze meting wordt gebruikt als maatindicator voor de meeste hondenkleding en zou de meest nauwkeurige resultaten moeten opleveren. Waxjassen met gebogen rug Deze jassen hebben meestal de voorkeur van de eigenaar met honden die hun staart naar beneden dragen, zoals whippets, windhonden enz. Hondenkleding en -uitrusting zijn er in verschillende maten, dus meet voordat u koopt uw hond om de frustratie te voorkomen dat u een item moet retourneren of ruilen.

Vind de perfecte pasvorm van uw hond en ga terug naar uw avonturen wetende dat uw hond comfortabel en veilig is. Kortom, u wilt beginnen aan de basis van de nek, met behulp van een meetlint om borstomvang, nekomtrek, grootte van de schouderbladen en meer te krijgen, vooral als u uw hond meet voor harnassen. Bij het kiezen van een van de outdooruitrusting van uw hond, moet u rekening houden met de stijl en of deze al dan niet werkt voor de vorm van uw hond. Bulldogs en teckels lijken bijvoorbeeld enigszins op elkaar in hoogte, maar het voormalige hondenras heeft een veel dikkere nek en borst, terwijl teckels over het algemeen kleine honden zijn.

Of u uw hond nu aankleedt voor koud weer, probeert hem droog te houden in de regen of gewoon wilt pronken met de trendy mode van uw hond, het verkrijgen van de juiste afmetingen kan u helpen de beste stijl en pasvorm voor uw hond te vinden. Ter voorbereiding op warm weer bent u misschien van plan om uw hond nieuwe uitrusting te kopen, een trui of regenjas, nieuw harnas en kraag of misschien een reddingsvest voor varen en zwemmen. Dus breek de tape eruit en we laten je zien hoe je je hond kunt meten voor een harnas, kleding en kostuums, zodat je het meteen meteen kunt doen. Het vinden van de perfecte hondenjas, jas of breisel gaat verder dan de look en feel, ongeacht hoeveel je van de print of schittering houdt.

Zoals de bovenstaande maattabel voor honden laat zien, zijn er maatopties van extra klein tot extra groot, met exacte enkele metingen om de juiste maat voor uw hond aan te geven. Borstomvang is meestal de meest betrouwbare maat voor het dimensioneren van hondenkleding, maar de lichaamslengte is nog steeds goed om in je achterzak te hebben. Het meten van uw hond is niet al te ingewikkeld, maar er zijn een paar best practices die het proces gemakkelijker en minder stressvol maken voor zowel u als uw hond. De meeste merken hondentruien of jassen hebben maattabellen op fysieke labels of kunnen online worden doorzocht, maar ze houden zich allemaal aan dezelfde standaardafmetingen.

Leave Message

All fileds with * are required